Image Alt

Hoofdhuidproblemen

Hoofdhuidproblemen

In onze salon werken we met ‘Mediceuticals’. Een Amerikaans merk dat gespecialiseerd is in het oplossen van haar- en hoofdhuidproblemen zoals roos, schilfers, jeuk, haaruitval, haarbreuk of volume verlies.

Door het haar en de hoofdhuid te bekijken met een ‘scoop’ brengen we de problemen in kaart en zijn we in staat de juiste oplossing te vinden. Natuurlijk staat ook hier uw privacy voorop. Haar- en hoofdhuidproblemen komen regelmatig voor en zijn vaak makkelijker op te lossen dan verwacht.

Door een vrijblijvende afspraak te maken komt u erachter wat de oorzaak van uw probleem is en werken we samen aan de oplossing.

_K9A7886-Pruikopmaat-jdevries2020

Gespecialiseerd

Bij Pruik op Maat zijn we opgeleid tot ‘Mediceuticals Expert’, gespecialiseerd in het analyseren van de hoofdhuid met of zonder een speciale hoofdhuid scoop. Na de analyse stellen we een behandelplan op om uw haar- of hoofdhuidprobleem op te lossen.

Naast het behandelplan in onze salon adviseren we u ook wat u zelf kunt doen om uw haar- of hoofdhuidprobleem tegen te gaan. In onze salon kunt u terecht voor de beste producten, zodat u het behandelplan thuis kunt voortzetten.

Benieuwd naar onze diensten en wat wij voor uw haar- of hoofdhuidprobleem kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Onze producten

Maak een afspraak

Geheel vrijblijvend, samen kijken wat de mogelijkheden zijn