Image Alt

Maatwerk

Haarwerk

Vanwege de verschillende haarwerk en pruik collecties, evenals mooie mutsjes en sjaals van fijne materialen, kunnen we samen een mooi resultaat neerzetten waar u zich fijn bij zal voelen. Haarwerken en pruiken zijn er in meerdere soorten, ze worden gemaakt van synthetisch haar, maar ook van echt haar. Beiden zijn weer in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar en onder te verdelen. U moet zich er prettig mee voelen en het mag niet van echt te onderscheiden zijn.

_K9A7923-Pruikopmaat-jdevries2020

Maatwerk

Naast confectiepruiken, confectiehaarwerken en confectiehaarstukken, leveren wij ook maatwerk oplossingen. Wij realisereren maatwerk en semi-maatwerk precies de wensen, maat, kleur en lengte. Wij meten zorgvuldig een pruik, haarwerk of haarstuk aan bij u en zorgen dat deze perfect aansluit op uw wensen. Soms is een confectiehaarwerk of haarstuk niet voldoende en zijn specifieke aanpassingen noodzakelijk of gewenst. Het kan namelijk zijn dat er geen geschikt haarwerk of haarstuk in de standaard dames- of herencollectie beschikbaar is. Een maatwerk óf semi-maatwerk is dan de juiste oplossing.

Met name een haarstuk van echt haar, op maat en kleur gemaakt naar uw persoonlijke wensen, is door uw omgeving niet te onderscheiden.

Het gaat hierbij om specifieke wensen op het gebied van bijvoorbeeld:

• Kleuren en lengtes
• Keuze soort haar.
• Intensiteit, slag, krul en stijl
• Knooprichting en model
• Haardichtheid of knoopdichtheid
• Bevestigingsmogelijkheden

U kunt voor zowel semi-maatwerk als voor volledig handgemaakte pruiken en haarstukken bij pruik op maat terecht. Neem gerust contact met ons op.
Wij spreken graag alle mogelijkheden met u door!

Maak een afspraak

Geheel vrijblijvend, samen kijken wat de mogelijkheden zijn